dyslexie

Remedial Teaching Oss is een kleinschalig bureau. We zijn volledig gespecialiseerd in remedial teaching, huiswerkbegeleiding en het geven van bijlessen en examentrainingen.


 

Vanwege de grote vraag vanuit het basisonderwijs zijn we op zoek naar een:

Remedial teacher

Die in onze praktijk én op school begeleidingen kan verzorgen
 

  • Heb je minimaal Pabo én Master SEN gedaan?
  • Beschik je over ruime ervaring als docent in het basisonderwijs?
  • En ben je communicatief sterk richting kinderen, ouders én onderwijsprofessionals?


Dan is deze functie misschien iets voor jou!


 

Over de functie

Als remedial teacher bied je extra ondersteuning, op basis van de hulpvraag van de leerkracht of de school. Het gaat met name om leerlingen met aandachts-, concentratie- en/of gedragsproblematieken die daardoor de lessen onvoldoende kunnen volgen. De begeleiding vindt plaats in diverse vormen, zowel in onze praktijk, als op school.

Belangrijk in deze functie is dat je voortdurend afstemt. Als remedial teacher onderhoud je namelijk nauw contact met de klassendocent en vaak ook externe specialisten. Denk bijvoorbeeld aan psychologen, orthopedagogen, diagnostici en jeugdzorginstellingen.

Echt een functie dus voor een remedial teacher die zijn of haar vakkennis graag toepast binnen een praktijk én op school, en ook nog eens makkelijk weet te schakelen met uiteenlopende betrokkenen.


 

Over Remedial Teaching Oss

We werken in een team met zeer betrokken specialisten: volledig opgeleide remedial teachers en gekwalificeerde vakdocenten, allemaal met ruime onderwijservaring. Daarnaast geldt voor ieder van ons dat we ontzettend veel plezier hebben in ons vak. Bovendien geloven we als geen ander in de kracht van écht passend onderwijs.

En de arbeidsvoorwaarden? Daar hebben we het graag samen met jou over. Want ook op dat gebied geloven we in maatwerk.


 

Enthousiast?

Voldoe je volledig aan de criteria? En verbind je je als remedial graag aan een klein bureau waar met evenveel passie als kennis aan de toekomst van kinderen wordt gewerkt? Stuur dan je reactie met cv naar Monic van Ewijk - Roebroeks: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je vragen over de functie? Aarzel dan niet om te bellen:

  • 0412 - 626 313
  • 06 - 28 61 42 15.


We horen graag van je!