home

“Monic, je had gewoon helemaal gelijk: Sam heeft het vmbo-t gehaald! We zijn erg blij dat we bij jou terecht zijn gekomen. Tijdens een adviesgesprek in groep 7 kregen we te horen dat er voor Sam niet meer in zat dan basis of misschien kader. Dat hadden we absoluut niet verwacht. Hij bleek veel moeite te hebben met begrijpend lezen. Daar hebben we ons niet bij neergelegd.

Voor de vakantie heeft hij nog een paar weken kunnen oefenen bij José. Daarna kreeg hij les van Monic. Door deze begeleiding zagen we Sam groeien. Er was weinig tijd: de proefcito was al over een paar maanden, dus er lag best veel druk op hem. Hij heeft ook thuis veel geoefend.

De lessen en het oefenen werkten perfect. Hij behaalde een superscore voor de proefcitotoets. En vandaag heeft hij zijn cito-score gekregen: 531, dus vmbo-t! Hij is zo blij en wij zijn supertrots. Sam kan nu definitief geplaatst worden in een vmbo-t-klas van het Stadion. Lieve Monic en José, heel erg bedankt voor de geweldige steun en de fijne begeleiding van Sam.”

Rob en Nancy Fransen over Sam